Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter frambromsarna på en Chevy

När din Chevrolet åldrar, du kommer att behöva göra en del arbete på det. Det arbetet kan omfatta byte av främre bromsbelägg. Eftersom de flesta av dina Chevrolets bromskraft kommer framifrån, kommer dessa slitas ut mycket oftare än ryggen bromsar. Faktum är att de främre bromsbelägg borde bytas ut var 10.000 miles. I de flesta modeller av bilar och lastbilar, byta bromsbeläggen är en lätt uppgift som bara bör ta en timme eller så. Saker du behöver
Turkiet baster eller spruta
Ordet jack
stödbenet
Fourway eller däck järn
Hylsnyckelsats
Nya bromsbelägg
Bromsvätska
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Chevrolet och hitta behållaren huvudcylinder. Det är en fyrkantig, vit plastburk med en svart gummi locket på toppen av din Chevrolets motor.
2

Ta bort locket på huvudcylindern, ta sedan bort ungefär två tredjedelar av vätskan inuti . En kalkon baster eller en tom spruta kan göra detta jobb lättare.
3

Höj din Chevrolet med en domkraft, sedan placera pallbockar under. Olika Chevys kommer att ha olika föredragna metoder för att höja fordonet, så hänvisa till din bruksanvisning för detaljer. I allmänhet, är den främre ramen en säker plats för att lyfta den.
4

bort hjulbultarna på båda framdäcken med ett fourway eller däck järn. När det är gjort, dra hjulen från din Chevrolet.
5

Placera sätet på en C-klämma mot sidan av den yttre bromsklossen. Vila den andra änden av den C-klämman mot utsidan av bromsoket. Nu dra åt, tills utsidan pad tvingar bromsok kolv till botten av sin bult.
6

bort bromsok bult från bromsoket med en sockel. Olika modeller av Chevrolet kommer att ha bultarna i olika positioner. Men det kommer aldrig att bli mer än två, och de kommer alltid att vara antingen på toppen eller botten av bromsok.
7

Dra bromskaliperenheten off, men låt det inte hänga med bromsen linje eftersom detta kan skada den.
8

smälla slitna bromsbelägg utanför bromsoket för hand, sedan installera de nya på samma sätt.
9

Byt tjocklek och sätt dess bultar.
10

Skjut hjulen på plats, dra åt hjulbultarna. När din Chevrolet har sänkts, dra åt bultarna en andra gång.
11

Toppa bromsvätskan i huvudcylindern, gå sedan pumpen på bromspedalen några gånger. När det är gjort, kontrollera vätskenivån i huvudcylindern och fylla det behov som.
12

Stäng huven på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59207.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.