Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar Generator på en 1988 Honda Accord

Den 1988 Honda Accord är en bränslesnål bil konstruerad för pålitlighet. Fel på din att börja kan betyda en dålig generator. Generatorn är ansvarig för att ladda batteriet och se till att den håller en konstant laddning. Generatorn växlar också den nuvarande så de elektriska funktionerna i bilen kan fungera bort batteriet. Byta generatorn i 1988 års Accord kan vara knepigt, eftersom det ligger mot botten av motorn. Saker du behöver
Hylsnyckel
Hylsnyckelsats
Ny generator
Visa fler instruktioner
1

öppna huven. Lossa batteriet genom att unbolting kablarna med en hylsnyckel. Detta kommer att isolera den elektriska kraften.
2

Ta luftfilterhuset genom att ta bort de fyra hållare klipp och dra luften renare ut. Ta luftfilterhuset med en hylsnyckel. Detta ger utrymme för att dra generatorn ut.
3

Leta generatorn mot botten av motorn. Lossa svängbulten längst ned i motorn för att lossa bältet med en hylsnyckel. Ta av remmen från remskivan.
4

lossa de elektriska ledningarna på baksidan av generatorn. Det kommer att finnas två uppsättningar av trådar. Unbolt muttrarna utanför tapparna och dra ledningarna bort.
5

bort de återstående bultarna att lossa och befria generatorn. Dra generatorn över mot brandväggen och dra den rakt upp förbi där luften renare installerades.
6

Installera den nya generatorn till fästen. Börja gängning bultarna men dra inte åt dem ännu.
7

Anslut ledningarna till den nya generatorn. Säkerställ muttrarna säkras tätt över trådarna för en fast anslutning. Remmen över remskivan
8

Place. Dra åt den övre bulten att placera spänning på bältet. Dra åt den nedre skruven när bandet är tight.
9

Montera luftfiltret bostäder med en hylsnyckel. Lossa den övre och sätt luftrenaren.
10

Anslut batterikablarna till lämpliga terminaler. Se till den positiva kabeln är över den positiva och den negativa kabeln ligger på den negativa polen.
11

Starta bilen och låt den gå på tomgång i fem minuter. Stäng av bilen och låt det sitta i en timme. Starta bilen för att se till att batteriet har en laddning. Detta kommer att avgöra om generatorn fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60508.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.