Automobile Taklucka Installation

På en varm dag, kan en taklucka i bilen ger en bekväm, sval bris. Dock är inte alla bilar som tillverkas med soltak som standardutrustning, så vissa auto ägare väljer att installera dem på egen hand som en eftermarknad tillbehör. Med lite tid, tålamod och rätt verktyg, kan gör-det-självare installera en icke-motoriserade taklucka på de flesta fordon är vad du behöver
icke-permanent fin spets markör
Måttband blad
Razor
Saber såg
Drill
Borrspetsar
Skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

bedöma förmågan av ditt fordon för att upprätthålla en taklucka installation genom att först undersöka fordonets tak från insidan och utsidan. Kontrollera placeringen av ledningar och armaturer och bedöma om de kommer att vara i vägen för takluckan och om de kan säkert flyttas. Ta en titt på bilens instruktionsbok för eventuella diagram som kan hjälpa dig att placera takluckan.
2

Köp en taklucka kit som är speciellt utformad för din bil, eller en allmän användning taklucka som är lämplig storlek för din bil.
3

Mät utrymmet för taklucka installation, med hjälp av mallen i takluckan monteringssats. Markera området med icke-permanent märkpenna. Ta anslutningarna från batteriet för att förhindra stötar i händelse av att du skär igenom en tråd.
4

Skär öppningen i bilens tak med sågen, att noga följa de rekommenderade skärlinjerna från takluckan mallen satsen. Börja skärningen genom att borra hål längs den skurna linjen, och sedan sätta sågen i de borrade hålen innan du börjar såga. När hålet har skurits, vara säker på att gå över hålet, trimma bort eventuella ojämna bitar som kan sticka ut.
5

Skär i innertaket på bilen med hjälp av rakblad. Undvik att "såga" med rakblad, istället skär genom små portioner åt gången och, om nödvändigt, att gå över snitten flera gånger.
6

Place de inre och yttre ramar av taklucka monteringssats i hålet du har klippt i bilens tak, göra vissa att de tar på en perfekt passform utan knackning eller böjning. Placera sedan dörrlisten insidan av ramarna, tillsammans med frigolit skär och den platta ringen som håller glaset.
7

Placera taklucka glas inne den platta ringen av soltaket ram, kontroll låsningen av glaset och den faktiska passning av den totala installationen.
8

bort takluckan glaset och ta isär utrustningen ned till ramarna, så att du kan placera gummilister runt snittet hålet under ramarna. Fyll något utrymme mellan gummilister och ramarna med tätning och installera satsen, denna gång dra åt skruvarna till kitet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97987.html

Previous:
Next:

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.