Hur man installerar ett soltak i en VW Beetle

Installera en taklucka i en VW Beetle ger bättre ventilation och ett sportigt utseende. Att sätta en taklucka i en VW Beetle kräver speciella verktyg och precision metall färdigheter skärning. Den maximala storleken taklucka för en VW Beetle är 22 inches bred och 38 inches lång. Det finns inga tvärstag eller takbelysning ta bort. Saker du behöver
Taklucka kit
Skruvmejslar
Sheet eller tarp
Borr och bits
Plåtsax
File
Metall primer
Tätningsmedel kniv
Razor
Visa fler instruktioner
1

förbereda arbetsområdet genom att lägga ut de verktyg och kontrollera att takluckan skall säkerställa att alla delar är i funktionsdugligt skick. Skjut sätena i Beetle hela vägen tillbaka och täcka insidan med en plåt eller presenning för att skydda streck och sätena.
2

Håll skuggan fack upp till insidan av taket och se till att det är 4 inches fritt utrymme hela vägen runt magasinet. Skjut en skruvmejsel genom innertaket i varje hörn med tillräckligt tryck för att buckla taket aning.
3

Tape takluckan mallen på taket av Beetle, med groparna som vägledning. Borra ett startpaket hål genom en av bucklor och klipp ut taket med ett par plåtsax genom att följa mallen exakt.
4

Använd en fil att utjämna metall kanterna på öppningen och ställ in taklucka ram på plats för att kontrollera att den passar. Gör eventuella justeringar och päls ren metall kant med metall primer för att motstå rost.
5

Rengör botten på takluckan och köra en sträng av fogmassa runt läppen. Ställ takluckan på plats och fäst klämringen och skruvar, noga med att inte dra åt för hårt eller klä av dem.
6

Torka av eventuellt överflödigt tätningsmedel som pressas ut och montera resten av takluckan enligt takluckan handboken. Byt headliner, med hjälp av en rakkniv kniv för att göra ändringar och rengör det nya glaset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97965.html

Previous:
Next:

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.