Vad Är ASC-knappen i en PT Cruiser

Din Chrysler Pt Cruiser,? Beroende på år, kunde ha varit utrustade med många olika alternativ som en taklucka, aluminiumfälgar eller en premie stereo. Om du skulle parkera din Pt Cruiser bredvid varandra och jämföra de olika alternativen, kanske du upptäcker att din har en extra knapp över den andra eller en något annorlunda inredningen. Generellt om du har en taklucka man skulle anta att det kom från fabriken och skulle använda stock-kontroller, men detta är inte alltid fallet. Vissa Pt Cruisers har en enda momentan knapp mellan kartan lampor som du trycker framåt eller bakåt för att takluckan. Andra som din, har en fyra-knapp växla mellan kartan lampor som fungerar och ser annorlunda från lager switch. The Switch

Din taklucka har fyra knappar: nära, öppen, vent och ASC. Stäng och öppna är ganska självförklarande och utlopp används för att lyfta takluckan uppåt i det bakre för en liten ventil. Om du trycker och håller ventilen knappen glaset kommer sakta höja och låser sig på plats. Bara slå nära att sänka och låsa takluckan. ASC är en extra funktion på din taklucka som gör att takluckan stängs när du placerar tändningen i läge "Off". När funktionen är avstängd, kommer takluckan vara öppen när bilen är avstängd. Addera Aktivera och inaktivera

Så du inte behöver komma ihåg att stänga takluckan varje gång du parkerar bilen, är den bästa idén att ha funktionen på. Med tändningsnyckeln på att utföra en hel cykel av takluckan, kommer detta att göra att den är i korrekt inriktning och kommer att vara problemfritt. När takluckan stängs göra en fullständig vent cykel och lämna taklucka låst. Tryck och håll på knappen ASC bör knappen vilja upp grönt. Öppna takluckan och stänga av tändningen, måste takluckan stänga nu och haka av sig själv. När som helst du vill avaktivera den automatiska stäng funktionen tryck och håll in knappen tills den gröna lampan släcks.
Trouble Ljus

Du kan vara eller någon gång kommer att uppleva ASC-knappen blinkar rött. Vad detta innebär är den automatiska stäng-funktionen inte kan arbeta eller om det finns ett fel någonstans med taklucka. De flesta gånger om du utför en fullständig cykel av takluckan ljuset slocknar. Om detta inte fungerar eller om takluckan inte fungerar då det behöver repareras.
Taklucka

Din taklucka är faktiskt en eftermarknad taklucka som är tillverkad av American Specialty Bil, tidigare känd som amerikansk Taklucka Corporation. Detta kan låta bisarrt eftersom du kan vara den första och enda ägaren av din PT Cruiser, men det är sanningen. Vid något tillfälle Chrysler entreprenad för takluckan och taklucka kontroll, eller din återförsäljare entreprenad för en eftermarknad taklucka innan Pt Cruiser såldes. Du kanske vill kontakta återförsäljaren med ditt chassinummer för att ta reda på detaljerna i takluckan och eventuella alternativ för reparation, om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97993.html

Previous:
Next: No

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.