Hur du ansluter en XM Delphi Roady till en bilstereo

Släpptes 2003, var Delphis XM Roady en prisvärd, i bilen tuner för XM Satellite Radio. Det var också en av de mest yteffektiva och lätta alternativ --- mäter fyra inches bred och två och en fjärdedel inches tall med en tum djup och väger lite mer än fem ounces.The enheten är gjord för att enkelt installeras i någon bil, med 12-volts cigarettändare /nätadapter som strömkälla. Saker du behöver
XM Roady
3.5mm stereo till RCA adapterkabel
Trådlös FM-modulator
Visa fler instruktioner
1

Bestäm hur mottagaren kommer anslutas. Det finns tre sätt att ansluta en XM Roady --- direkt anslutning, kassett-adapter och trådlös FM-modulator. Bilar utan in-dash kassettbandspelare kan inte använda kassettadaptern, som medföljer XM Roady mottagaren. Den direkta anslutningen kräver en ingång på framsidan av bilstereon.
2

Anslut XM Roady med kassettadaptern. Med Roady vänd framåt, hitta utgången, som ligger på vänster sida. Plug kassetten adaptern i utgången, sedan in kassetten adaptern i kassettspelare. Detta kommer automatiskt att ingripa med spelaren. Anslut strömförsörjningen till den 12-volts cigarettändare /nätadapter och anslut nätsladden till XM Roady (ineffekten ligger intill utgången på enheten).
3 < p> Anslut XM Roady använda den direkta anslutningen. Hitta ingångarna på framsidan av radion och sätter RCA adapter sidan av kabeln (detta är den sida med större huvud). Sedan sätter 3.5mm sidan in i utgången av XM Roady. Koppla in strömförsörjningen till den 12-volts cigarettändare /nätadapter och anslut nätsladden till XM Roady (ineffekten ligger intill utgången på enheten).
4

Anslut XM Roady använder en FM-modulator. Sätt i kontakten i modulatorn i sidan av Roady och slå på den. Effekt upp bilstereon och anpassa det till stationen föreskrivs av modulatorn. Koppla in strömförsörjningen till den 12-volts cigarettändare /nätadapter och anslut nätsladden till XM Roady (ineffekten ligger intill utgången på enheten). Den modulator kommer att sända XM Roady över den angivna frekvensen, vilket gör att bilen att ställa in den som vilken annan radiostation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97727.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.