Hur koppla upp min XM Radio i min bil

XM Satellite Radio är en prenumeration radiotjänst som sänder med hjälp av en satellit i stället för en AM-eller FM-frekvens. XM Radio ger reklamfri musik och radioprogram för en abonnemangsavgift och erbjuder en brusfritt signal i hela USA. Du kan lyssna på varje Major League Baseball spel, kanaler specialitet musik, politiska talkshows och kanaler komedi använder XM Radio. Om du har en XM Radio enhet och du vill koppla in den i din bil, kan du göra det med en XM bilmonteringssatsen. Saker du behöver
XM bilmonteringssats
Visa fler instruktioner
1

Köp en XM kit Radio bil. Det finns flera XM Radio enheter som kan installeras i din bil från olika tillverkare. Köp en bil kit som är kompatibel med din XM-enhet. De bilpaket kan köpas från en elektronikaffär, såsom Best Buy, eller direkt från XM Radio webbplats. Bilen kit levereras med en nätadapter, en kassett-adapter, en vagga och en antenn.
2

Fäst XM vaggan Radioenhet till din dashboard. Den måste vara ansluten till en plan yta på instrumentbrädan så att den självhäftande dynan på vaggan bas fäster jämnt på instrumentbrädan. Placera vaggan på en plats på instrumentbrädan där det kommer att vara lätt tillgänglig. Basen kan fästas på baksidan eller undersidan av vaggan. Om du fäster basen på baksidan av vaggan, kan vaggan fästas på framsidan av din dashboard. Om du fäster basen till botten av vaggan, kan du montera vaggan till toppen av instrumentbrädan. Addera 3

Seat XM Radio-enheten i vaggan. XM Radio Enheten vaggan formas så att XM Radio aggregatet bara plats i vaggan på rätt sätt - oftast detta är genom att placera enheten nedåt på hållaren så att kontakterna på hållaren går in kontakten hål i enhet.
4

Fäst kassetten adaptern till XM Radio vaggan. Kassetten adaptern måste anslutas till hållaren i "AUDIO OUT"-uttaget. Sätt i den medföljande kassetten komponenten i kassettspelare i bilstereon. Om du inte har en kassettbandspelare i din bilstereo, kan du köpa en FM-sändare som gör att du kan spela din XM radio via en FM-radiosignal.
5

Anslut nätadaptern till XM Radio vaggan. Nätadaptern sätts in till "DC IN" på vänster sida av vaggan. När den är ansluten till vaggan, sätt in den andra änden av adaptern till cigarettändaruttaget eller 12-volts eluttag.
6

Fäst XM Radio antennen till XM Radio vaggan och installera antenn på utsidan av din bil. Antennen måste anslutas till "ANT IN" på höger sida av XM Radio vaggan. Den andra änden av antennen innehåller en magnet och måste placeras på den främre eller bakre utsidan av din bil - på motorhuven, taket eller bagageluckan. Antennkabeln måste köras under i mattor, mellan sätena, bakom instrumentbrädan eller via din trunk att fästa den på utsidan av bilen där du önskar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97733.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.