Hur man installerar ett Roady XT i en Mazda3

XM Radios Roady XT satellit radiomottagare innefattar en sport och börsinformation, sju bakgrundsbelysta färger display, och en tvåradig display. Den levereras med en grundläggande fordons kit med dockningsstation. Som tillbehör finns en extra sats SureConnect bilen med fjärrkontrollen och fordonet antenn, som ska användas för en professionell stil installation. Installera en Roady XT i en Mazda 3 ansluts den XM SureConnect till FM-antennen, och sedan ansluta den till bilen vaggan. Saker du behöver
XM SureConnect bilmonteringssats
Visa fler instruktioner
1

Hitta FM-radioantenn på Mazda 3 - det är den styv metalltråd utskjutande från främre, bakre eller övre delen av bilen - och knäppa kopplingen klippet till basen på antennen. Skjut boot ned antennen så att den täcker klippet. Linda kabeln lindas runt kabeln för att säkra kabeln till FM-antennen.
2

Dra ledningen. Om FM-antennen är på framsidan av Mazda 3, dra kabeln i kupén genom den nedre dörren. Om antennen är på baksidan, dra kabeln genom stammen, och in i kupén tillsammans med befintliga ledningar. Försök att dölja kabeln under mattan eller dörrskyltar fot.
3

Anslut SureConnect kabel du dirigeras i föregående steg till antennuttaget på Roady bil vagga. Anslut den medföljande Roady antennen till kopplingen modulen på SureConnect. Placera antennen på taket och dra kabeln genom dörren. Anslut sedan Roady XT strömkabel mellan bryggan och Mazda 3 cigarettändaruttag. Sätt Roady XT i hållaren. Slå på den och välj en kanal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97735.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.