Hur man installerar Satellite Radio i en Toyota Prius

Den andra generationen Toyota Prius har en integrerad mittkonsol som har flera fordon och elektriska funktioner. Du kan installera en extra radio i din Prius genom att ta bort instrumentpanelen som håller in-dash radio på plats. Sirius, XM eller andra satellit radioapparater kan installeras i handskfacket, men den mest använda utrymmet är hyllan under in-dash radio i mittkonsolen av Prius. Faktum är att vissa Sirius kit tillåter upp till 16 rader med data som ska ses på flerfunktionsdisplayen i Prius instrumentbräda. Saker du behöver
Satellite radioenhet
Tänger
Phillips skruvmejsel
Hylsnyckel
10 mm enhet uttag
Eltejp för isolering
självgängande skruvar

Visa mer instruktioner
1

Lossa minuskabeln från Prius "12-volts batteri. Använd en tång för att lossa skruven som håller fast terminalen till batteripolen.
2

Avlägsna Prius "vent sektioner. Beståndet radion hålls av en konsol kopplad till konsolen mellan dessa vent sektioner. Använd en skruvmejsel och en 10 millimeters hylsnyckel för att göra jobbet enklare.
3

Släpp vent sektioner som är på vardera sidan av in-dash stereo. Lossa dem från toppen med en tygklädd-skruvmejsel, dra sedan avluftningssektion framåt med försiktig men stadig kraft.
4

bort insatsen mittkonsolen. Lyft den bakre delen och luta den framåt. Lossa främre klammerpartiet som håller konsolen på plats.
5

Lyft spaken i mittkonsolen för att släppa konsolen. Använd båda händerna för att lyfta ut överst i konsolen panelen.
6

Koppla de tre kablarna som är anslutna till radion, ta sedan bort de fyra skruvarna med Phillips skruvmejsel som håller bilradion på fästet .
7

Anslut satellitradio s kabel till extra port på baksidan av radion. Plug högtalarkablar till ledningsnätet. Täck några kala anslutningar med eltejp.
8

Fäst satellitradio enheten i konsolen utrymmet under lager Prius radion genom att borra styrhål under hyllutrymme. Använd självgängande skruvar med Phillips skruvmejsel för att fästa satellitradio enheten till hyllan.
9

ihop mittkonsolen, vända de steg som används för att ta bort det, och sätt tillbaka vent sektionerna.

10

Sätt tillbaka batterikabeln. Montera kontaktdonet över den negativa batteripolen, och dra åt skruven med en tång.
11

Återställ alla elektriska förinställningar som avslutades genom att koppla bort batteriet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/96972.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.