Hur man installerar en Sirius Satellite Tuner i en F-250

Om du vill installera en Sirius Satellite Tuner i din Ford F-250 pickup, måste trucken ha en radio redan installerad. Tunern återsänder satellitstationer i en befintlig FM-kanal - det har inte sina egna högtalare. Du behöver inga verktyg för detta jobb, eftersom XM Snap-modellen levereras med alla delar som behövs för att installera det: en antenn med ett magnetiskt fäste, en kabel till en frivillig anslutning till din radio, en kabeldragning konsol och en alkohol pad för att rengöra taket på F-250 där du monterar antennen. Instruktioner
1

Rengör en yta på ca 3 kvadrat inches på taket av F-250, nära vindrutan och i mitten, med spritsudden. Placera den magnetiska antennen i det rena området med den kabel som är förlagd till den högra sidan av F-250.
2

Tuck sladden under gummi montering på vindruta packning, under dörren gjutning och in i hytten av din F-250 under instrumentbrädan. Den exakta routing beroende på år och modell av din F-250, liksom placeringen av cigarettändare.
3

Anslut Sirius tuner enheten i cigarettändaruttaget och böj den flexibla halsen för att placera den för enkla justeringar medan du sitter i förarsätet. Koppla in antennkabeln i uttaget på inställningssammansättning.
4

Kontrollera att F-250 är placerad utanför och antennen har fri sikt mot himlen. Starta motorn för att ge ström till cigarettändaruttaget adaptern och radio, och för att spara batteritid.
5

Tryck på "Power"-knappen på radion och vänta tills välkommen meddelandet försvinner. När du uppmanas trycker du på knappen "1" och sedan "2" och sedan "3." A "Courtesy Period Börjat" visas i några minuter, sedan råder dig att ställa in ljudsignal. Tunern sedan låtar på radio kanal 1.
6

Slå på radion och manuellt ställa den till en FM-kanal som har någon input från någon närliggande station. Tryck på "FM"-knappen på radion, vrid ratten tills indikatorn visar samma FM-kanal som du valt på F-250 FM-radio. Du bör höra satelliten stationen signalen på din radio. Tryck och håll ned knappen "1" på radion tills "FM 1" visas på displayen. Det kommer också att visa frekvens på FM-kanal är inställd på. Vrid ratten på radion för att välja andra stationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97754.html

Previous:
Next: No

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.