Hur att dölja en XM-antenn

Dölj XM antennen för att göra det mindre uppenbart för andra att du har en satellit radiosystem i din lastbil. Några vanliga verktyg är allt som behövs, samt viss erfarenhet av att arbeta på chassit hos en lastbil. Lastbilen kommer inte att skadas på något sätt. Saker du behöver
Flat kanter skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Parkera trucken och vara säker på nödbromsen på. Sätt spetsen på en platt-edged skruvmejsel in i sömmen av en av de två plastflikarna på en kant av den tredje bromsljuset (centrum positionerat bromsljus). Lyft upp på spetsen av en skruvmejsel för att avlägsna fliken. Upprepa proceduren på den andra fliken.
2

Ta bort skruvarna från insidan flikarna med en stjärnskruvmejsel. Dra bromsljus ur facket på trucken. Addera 3

Spåra ledningarna från bromsljuset till genomföringen i facket. Dra genomföringen ut med fingrarna.
4

Öppna bakrutan på bilen från insidan. Dra headliner ner några inches för att bryta kardborre som är på plats.
5

Sätt ena handens fingrar mellan innertaket och taket. Skjut kabeln ansluten till XM-antennen genom hålet i genomföringen. Fånga tråden när den kommer genom genomföringen från insidan av lastbilen och dra i.
6

Avsluta lastbilen. Placera XM antennen i facket. Placera det bakre bromsljus på facket. Sätt tillbaka skruvarna. Skjut plastflikarna i skårorna de togs ut på bromsljuset. XM antennens ledningar kan nu anslutas till XM satellitmottagare som är inne i lastbilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97745.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.