Hur man Aktivera XM Radio på en Suzuki

XM Satellite Radio ger reklamfri musik och kommentar till användare för en månadsavgift. XM har alla typer av program tillgängliga samt exklusiva rättigheter till föreställningar av Radio personligheter som Howard Stern. Om din Suzuki kom med en XM Radio förinstallerade, kan det redan vara aktiverad. Om inte, kan XM du aktivera det snabbt på nätet. Instruktioner
1

Navigera till XM aktivering sida i din webbläsare. Ange ditt 8-siffriga Radio-ID. Detta kan hittas genom att vrida radion till kanal 0. När du får din Radio ID från kanal 0, placera radion igen på kanal 1.
2

Ange en kampanjkod om du har en. Ange den plats där radion är installerat, sedan ange verifieringskoden som visas för dig. Klicka på "Next." Addera 3

Ange din kontoinformation. Detta kommer att bli det användarnamn och lösenord du använder för att logga in med. Klicka på "Next."
4

Ange dina kontaktuppgifter. Klicka på "Nästa" när du är klar.
5

Ange ett presentkort om du har en. Annars klickar du på "Next" för att fortsätta.
6

Välj ett ljudpaket, som avgör vilka kanaler du har tillgång till. Vissa paket kommer också att kosta mer än andra, baserat på innehållet du får. Klicka på "Nästa" för att fortsätta.
7

Ange din fakturerings-och kreditkortsinformation. Klicka på "Nästa" för att fortsätta.
8

Review alla dina val, klicka på "Finish" för att slutföra och aktivera din radio.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/96971.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.