Hur man installerar ett Sirius antenn på en Ford Explorer Sport Trac

Satellite Radio har stigit i popularitet de senaste åren, med miljontals kunder som abonnerar på reklamfri musiktjänst. De flesta fordon har en satellitradio alternativ, och de flesta tillverkare - däribland Ford, på dess Explorer Sport Trac - ger dig möjlighet också. Bara registrera dig för ett abonnemang, installera en antenn och ställa i. Det här jobbet skulle ta ca 45 minuter att göra rätt. Saker du behöver
Tvättsprit
Microfiber handduk
Sirius magnetisk antenn kit
buntband Begagnad Ford radio borttagning verktyg
Visa fler instruktioner
1

hitta en bra plats att sätta Sirius antenn på taket. Detta är typiskt genom den främre vindrutan, nära den chaufför-sidodörr, för enkelhetens skull. Häll lite tvättsprit på microfiber handduk och gnid den på den målade ytan där du planerar att montera antennen.
2

Släpp antennen på taket där du vill att det ska gå. Antennen är magnetiskt, så det kommer att hålla i sig. Dra av skyddande skikt på dubbelhäftande tejp på antennens ledarhöljet, och hålla den över antennen på den målade ytan.
3

Kör antennen mot insidan av fordonet, med hjälp av händerna. Tråden är liten nog att passa bakom gummi trim av fordonet, så tuck den under vindruteprofil, sedan i genom förarhyttens genom att dra tillbaka dörren gjutning och nypa kabeln runt plåt och med hjälp av gjutning för att hålla den i plats.
4

Kör antenntråden under instrumentbrädan, med hjälp av buntband för att fästa antennen till undersidan av instrumentbrädan.
5

Skjut Ford radio avlägsnande verktyg i hålen på sidan av stereon, och dra däcket ur instrumentbrädan. Kör antennen bly från bakom instrumentbrädan och koppla in den på baksidan av stereon. Skjut stereo tillbaka i instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/96957.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.