Hur man byter en In-Dash Satellite Radio

Byta en in-dash systemet satellitradio är annorlunda från att ersätta en bärbar satellit radio eller en plug and play-system. Nyare bilar kommer med in-dash stereoanläggningar som är typiskt satellit redo. Folk byter ofta in-dash satellit radioapparater med dem som kommer med fler funktioner, till exempel en DVD-spelare. Bilägare måste förstå hur man kan ersätta en vanlig in-dash bil stereo för att ersätta en in-dash satellitradio. Läs vidare för att lära sig mer. Saker du behöver
Crimptång och ställa
Skruvmejsel
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Köp ett komplett in-dash bil stereo som är satellit klar, företrädesvis liknande din befintliga in-dash satellitradio eller åtminstone samma märke. Läs bruksanvisningen noggrant och se till att alla delar finns med i förpackningen. Montera delarna (om nödvändigt) enligt anvisningar. Gör dig redo att noggrant bort och avinstallera den äldre in-dash satellitradio.
2

Kontrollera att du har de nödvändiga verktygen för stereo borttagning och installation. Koppla bort den negativa batterikabeln för att skydda din bil, lastbil, SUV eller van liksom din nya utrustning. Ha den nära till hands innan du byter en in-dash satellitradio.
3

bort det fabriksinstallerade satellitradio från instrumentbrädan. Observera att du behöver rätt verktyg för att ta bort den gamla mottagaren utan att skada något. Vet att några nya stereoanläggningar komma med litet verktyg bitar för att hjälpa dig ta bort din mottagare.
4

Skjut den gamla mottagaren ut försiktigt när du har loss det. Koppla alla fabriken ledningar från den borttagna stereo mottagare. Planerar att återanvända ledningarna inuti instrumentbrädan när du ersätter en in-dash satellitradio.
5

Anslut en adapter kablage, om det behövs, till din nya mottagarens ledningar att integrera din nya mottagare till befintliga anslutningar i bilen. Använd en Crimpsats att lätt fästa trådarna och adapter eller löda samman trådarna. (Läs om lödning på "Popular Mechanics" hemsida).
6

Ta bort monteringskassetten från din nya receiver om det kommer med en. Placera hylsan inuti mottagaren öppning i instrumentbrädan. Böj perforerade flikar för att säkra den.
7

Använd en anpassad installation kit om du har en större öppning i instrumentpanelen. Koppla in den nya selen till befintliga ledningar i ditt fordon. Tuck ledningarna tillbaka in i öppningen. Kom ihåg att ansluta antennen också. Skjut in den nya mottagaren framåt och låsa på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/96953.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.