Hur man installerar Glass Antenner monterade

Med tillgången till satellitradio, efter antenner mottagande på marknaden är praktiskt taget ett måste. Montering dessa antenner i den mest fördelaktiga platsen för bästa mottagning kvalitet är ledordet för optimal XM Satellite radio prestanda. Sedan speglade och blackout fönster behandlingar har varit förbjudna i de flesta stater, är störningar från dessa funktioner irrelevant för det mesta. Om ditt fordon fönster är "barely legal" tonat, kanske du har mottagningsproblem. Annars, om du är bekant med avancerad kabeldragning och fordonets elektriska komponenter, montering av antennen på glas är absolut genomförbart. Saker du behöver
antenn och monteringsverktyg paket
Installation mall
Skruvmejsel
Buntband
Självhäftande montering baser
Måttband
towelettes Nivå
Hair torktumlare
Visa fler instruktioner
1

Öppna och kontrollera innehållet i glaset monterade antennen kit. Var säker på att du har antennen, installation mallar, inre genom glaset koppel som är ansluten till koaxialkablar, självhäftande baksida på flygbilder och koppel eller självhäftande pads och towelettes.
2 Tak fästen är andra alternativ.

Välj antennen läge med några överväganden i åtanke. Montera inte det där den blockerar bilens bakre bromsljus. Undvik standard antenn och vindrutan linjer defroster.
3

Rengör bakrutan grundligt, inifrån och ut. Se till att temperaturen är minst 60 grader och vädret är torrt. Välj mitt på vindrutan, om du vill ha en balanserad, originalutrustning look.
4 Butt slutet av bandet mot sidan av den bakre luckan post och mäta vindrutan bara, inte total bredd.

Använd måttbandet för att mäta hela bredden av toppen av den bakre vindrutan. Dividera detta antal med två för att hitta mittpunkten. Använd den medföljande towelette att re-clean montering området väl och använder alkohol och en ren trasa. Center antenn /antennbasen över denna mittpunkt och spåra dess kontur på vindrutan med ett raderbart markör.
5

värma korthet det spårade området med en hårtork för att bringa yttemperaturen upp för snabbare, bättre vidhäftning. Ta bort skyddstejpen på de fyra hörnen eller vid varje självhäftande punkt. Noggrant och försiktigt placera mallen i det område du spåras tidigare, och se till att mallen är inte på en defroster eller annan antenn bar i vindrutan.
6 En vanlig styrka hårtork är tillräcklig för att värma den installerade ytan.

Tryck monteringsmallen ordentligt med finger-tip tryck och håll i 60 sekunder, vilket ger vidhäftning tid att hålla sig till ytan. Sätt i antennen /antennen, med skyddspapperet, i sockeln mallen. Sitt ner i fordonet och visuellt kontrollera att enheten inte blockeras av den inre headliner.
7

Gå tillbaka till antennen och ta bort skyddsfilmen. Sätt tillbaka enheten i mallen. Placera ett finger på framsidan och en tumme på baksidan och trycka fast, precis som med mallen, i 60 sekunder. Kontrollera att antennen masten är exakt lodrätt mot marken, inte vindrutan.
8

Montera insidan mallen och koppel på samma sätt. Sätt i kopplingen och dra ledningar enligt diagrammet som medföljde respektive enhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97742.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.