Hur man installerar en bilantenn för XM Radio

Satellite Radio fick sin början i Nordamerika under 2001 genom att sända program till satelliter. XM Radio är en satellitradio tjänsten tillgänglig genom prenumeration för ditt hem, bil eller personligt bruk. När du har din utrustning (finns på många lågprisbutiker) och har prenumererat flera lyssningspreferenser finns tillgängliga, med musik, prat, nyheter och sport, allt med minimal reklam och annonsering. Om du väljer XM Radio för din bil, måste en extern antenn monteras utanför passagerarutrymmet för bästa mottagning. Saker du behöver
Sponge
Handduk
Visa fler instruktioner
1

Välj en metall plats på utsidan av bilen för att fästa den magnetiska antennen, företrädesvis på taket nära den främre eller bakre glas. Välj en plats där XM Radio antennen inte kommer att hindras av takräcken eller andra antenner.
2

Rengör området du valt för din antenn av smuts eller grus med vatten och svamp. Torka området med en handduk.
3

försiktigt sänka antennen till din valda plats. Välj en annan plats om den magnetiska basen på antennen inte hålla sig till ytan.
4

Dra antennkabeln nära utanför övre kanten av den främre eller bakre glas. Bänd upp kanten på gummit fönstret gjutning med en nagel och glida kabeln undertill så att den inte buffé när bilen är i rörelse och eventuellt skada bilens lack.
5

Öppna den närmaste dörren och köra kabeln längs dörrkarmen, glider kabeln under kanten av gummi tätning. Dra kabeln över botten av dörren tätning och in i kupén.
6

Stoppa in kabeln under kanten av mattan eller en golvmatta.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97731.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.