Hur ta hand om din Sirius Radio

Din Sirius Satellite Radio enhet ger dig massor av underhållning alternativ i ett litet paket. Oavsett om du är på humör för sport, prata radio, musik eller en dos av din favorit-chock Jock, är din satellitradio nyckeln. De flesta av den elektroniska utrustning som används för enheten är tålig delvis eftersom det finns få rörliga delar. Med lite förberedelser och omsorg, kommer din Sirius radio förse dig med bra service i många år framöver. Instruktioner
1

Kontrollera att du har korrekt installerat din bil-monterade Sirius radio. Sirius råder dig, till exempel att hålla antennkabeln innanför dess skyddande gummipackning. Utan skydd, skulle kabeln utsätts för väder och vind och kan äventyras efter tillräckligt tiden. Behåll din radio i en plats med tillräckligt luftflöde
2

. De viewscreens på många modeller av satellit radioapparater kan du se vad station spelar utöver spårinformation. Dessa skärmar också kan bli ganska varmt. När det finns bara en liten bit av luftflödet, kommer din Sirius radio undvika slitage problem som orsakas av upprepad överhettning och kylning.
3

Rengör din Sirius radio regelbundet för att ta bort damm enheten. Som med någon del av elektronisk utrustning, är fukt inte radions vän. Fukta en pappershandduk och torka bort eventuellt damm eller smuts som kan ha samlats.
4

Se till att radions antennkabel har inrättats i en säker position. Till exempel, om du får den bästa mottagningen genom att leda antennen till ett annat rum, notera att säkerställa att du inte stänger en dörr på kabeln. Om du är, kan du vara strippa kabeln, vilket leder till en fullständig brytning. Då skulle du inte kunna lyssna på alla.
5

Dubbelkolla att ström och antenn kablarna inte vrids in i vad som ser ut som ett fågelbo. Om du äger en bergsprängare Sirius radio, kanske du upptäcker att du flyttar radiosystemet runt ditt hem. Problemet är att de två kablarna är tunna och trassla lätt. Efter en lång period av vanvård, kunde kontakterna inuti kablarna separera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97732.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.