Hur du väljer en Satellite Radio Antenna

Utan en bra antenn, kommer din satellitradio aldrig ge dig den bästa prestandan. Det finns två huvudsakliga leverantörer av satellit-radio och din antenn ska kunna ta emot signalen från din satellitradio leverantör. Antennmonteringen är kritisk eftersom det finns vissa satellit radioantennkablar variationer gjorda enbart för vissa biltillverkare och för marint bruk. Instruktioner
1

Börja sökandet efter rätt satellitradio antennen genom att börja med de varumärken för din satellitradio tjänsteleverantör, antingen Sirius eller XM. Detta kommer att hjälpa dig att begränsa ditt val med ungefär hälften
2

gå vidare till typ av antenn du behöver:. Bil, hem eller marin. För hemmabruk kan du gå med en antenn som också krokar in med din kabel-TV och stereoanläggning. Detta kommer att kräva utomhus fästen och massor av sladd. En korrekt monterad, kvalitet antenn kan dubbla eller tredubbla din signalkvalitet, så kolla in några av de resurser som finns förtecknade i slutet av denna artikel.
3

besluta om rätt satellitradio antenn för din bil genom avstämning mot tillverkarens rekommenderade montering för ditt märke eller modell. Många av antenner på marknaden är utformade för ett brett utbud av bilar.
4

Välj en marin antenn för satellit-radio som är utformad för att vara ogenomtränglig för elementen och ändå leverera högsta kvalitet satellit radiosignal möjligt. Antennen kommer med ett fäste och cirka 30 meter kabel, så du bör kunna koppla upp utan en hel del svårigheter. Det finns färre märken och modeller att välja mellan än de för bilen eller hemmet. Tänk bara på att få antennen för din operatör.
5

Välj en av de källor som anges nedan och bläddra igenom de olika modeller som finns tillgängliga. Du bör kunna begränsa ditt beslut ner till några bra val i en fråga om minuter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97715.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.