Installationen av en Toyota Tundra XM

Ägare av nya Toyota tundras och används sena modeller från 2007 kan dra nytta av XM Satellite Radio. XM rekommenderar att du använder en extra kabel för bästa ljudkvalitet. Använda en AUX-kabel, är din XM Radio direkt ansluten till en ljudingång källa och eliminerar risken att du kommer att uppleva störningar från en lokal FM-radiostation. Saker du behöver
Blunt spatel eller plast kreditkort
slipsar Wire
Visa fler instruktioner
1

Montera den magnetiska antennen på den i mitten av Tundra s tak. Kontrollera att antennen har fri sikt mot himlen i alla riktningar.
2

Lyft gummilisten runt Tundra s vindrutan med en trubbig spatel eller kreditkort. Tuck XM antennkabeln under gummilisten tills du kommer till vindrutan lägsta hörnet på passagerarsidan.
3

Dra kabeln ur vindruteprofilen när du har kommit till den lägsta hörnet. Sätt in kabeln i gummi gummilister runt passagerarsidan dörröppningen genom att lyfta gummilister med en trubbig spatel eller kreditkort. Tuck kabeln inuti, kör den ner till botten av dörren. Byt gummilister.
4

Dra kabeln på botten av dörröppningen och dra den under mattan mot instrumentbrädan. Om du har överskott av kabel, spole den och fäst den med buntband. Tuck kvarvarande antenn på en undanskymd plats, t.ex. under mattan.
5

Ta änden av kabeln ut till Tundra konsol eller XM Radio. Lämna tillräckligt med kabel så att du kan ansluta den till antennuttaget på XM Radio eller fordonets docka. Antennuttaget ibland märkt "ANT IN." Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97743.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.