Hur man ställer in en Sirius Satellite Radio

Sirius Satellite Radio ger användaren hundratals olika radiokanaler att välja mellan. Det är en prenumeration-baserad tjänst, och en av dess fördelar är att du kan köra över hela landet utan att behöva ändra radiokanaler, tack till tjänsten kraftfulla satellitsignal. Installera en Sirius Satellite Radio enheten i ditt fordon kan göras på mindre än en timme. Saker du behöver
plast spackel
Visa fler instruktioner
1

välja en plats i fordonet för att installera Sirius Satellite Radio enhet. Ovanpå instrumentbrädan fungerar bäst.
2

Dra av självhäftande remsan på instrumentbrädan montera enheten som kommer med Sirius Satellite Radio enheten och placera den ovanpå instrumentbrädan.

Billiga 3

Peel tillbaka den självhäftande remsan från antenner som kommer med Sirius Satellite Radio. Placera den på toppen av fordonet antingen 3 inches bort från den främre vindrutan eller 3 inches bort från baksidan vindrutan i mitten av fordonet.
4

Kör antenner tråd längs fordonet. Placera den längs gummitätningar fönster och genom gummilister på fordonets dörr eller bagageluckan med hjälp av en plast spackel och in i bilen. Anslut den till ingången på monteringsenheten.
5

Sätt ena änden av nätkabeln till ett av de fordon cigarettändare. Sätt den andra änden i strömkontakten på monteringsenheten.
6

Sätt ena änden av en extra kabel till din bilstereo extraingången, och den andra änden i AUX-ingång på montering enhet. Sätt Sirius Satellite Radio enheten i fästet enheten och slå på den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/96975.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.