Hur ansluta Sirius Radio till en Volvo XC90

Sirius Radio erbjuder sina kunder ett sätt att lyssna på musik utan att vara fastspända i plats. Genom att ansluta Sirius till din Volvo XC90 SUV, kan du njuta av musik som du annars inte skulle kunna få på traditionella AM-och FM-stationer. Din XC90 är utrustad med en installerad fabriken radio, men du kan enkelt installera Sirius använder en FM-adapter och kitet levereras av satellitradio företaget. Saker du behöver
Sirius radio kit
Visa fler instruktioner
1

Leta upp en lämplig plats att montera Sirius radiomottagare, på en plats där den inte skymmer se på vägen.
2

Montera antennen på taket av XC90. Försök att placera det nära den bakre eller främre delen av fordonet för att göra det lättare att köra trådarna i SUV.
3

Kör ledningar i XC90. Du måste arbeta ledningar under dörren gjutning om du kör det genom fordonets front och under bakrutan gjutning om du kör den bakifrån.
4

Anslut antennen till mottagaren.
5

Anslut nätadaptern till tillbehöret kontakten på instrumentbrädan. Slå sedan på Volvos radio. Ställ din Volvos radion till någon av flera AM-stationer finns i din specifika Sirius satellitradio kit. Slå sedan på Sirius mottagaren. Den Sirius radiomottagare enhet kommer att ge dig instruktioner om hur du aktiverar din prenumeration. Du kommer att behöva ringa det avgiftsfria numret som finns på radiomottagaren display.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97726.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.