Hur får XM Radio

Komma XM Satellite Radio kan vara mycket mindre komplicerat att få satellit-TV. XM radio-mottagare finns tillgängliga för hemmet, i bilen och på språng, även om marknaden lutar mest mot bilen. Många bilar kommer även med en satellit radiomottagare redan installerat. När du har en radiomottagare, behöver du bara använda denna receiver för att hjälpa dig att köpa en XM-paketet Radio prenumeration. Saker du behöver
XM Radio Telefon mottagare
eller internet
Kreditkort
Visa fler instruktioner
1

Köp en XM satellit radiomottagare. Det finns flera elektronikbutiker, bilaffärer tillbehör och andra butiker som säljer mottagare. Mottagarna kommer i olika former och kommer med minst en bil kit och eventuellt ett hem stand kit.
2

Hook upp mottagaren genom att montera den i hemmet eller bilen stå. Anslut den medföljande satellitantenn till monter på "ANT" port och kontrollera att antennen har fri södra vy. Anslut nätadaptern till hemmet stativ eller billaddare till bilen stå och koppla in den i. Addera 3

Slå på radiomottagare och anpassa det till kanal 0. Displayen kommer att visa din mottagarens ID, som innehåller åtta bokstäver och /eller siffror.
4

Kontakta XM Radio genom att ringa 1-800-XM-RADIO eller logga in på www.xmradio.com och klicka på "aktivera radion" länken. I fönstret för nya kunder, input ditt mottagarens ID. Du måste sedan välja en prenumeration paket och mata in ett kreditkortsnummer.
5

Låt mottagaren och vänta tills alla dina tillgängliga kanaler ska plockas upp av din mottagare. Det tar normalt 10 till 15 minuter, men kan ta upp till en timme under högtrafik lyssnande timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97722.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.