Hur man installerar bildskärmar i ett nackstöd

bildskärmar installerade i bil nackstöd är tillval på vissa bilar. De passagerare i baksätet kan titta på videor och hålla underhöll på långa resor. Detta kan vara ett bra fredsbevarande enhet när du har barn i baksätet. Övervaka kit finns tillgängliga för förarna att bosätta sig och avstå kostnaden för installationen. Det finns några verktyg som behövs men ingen elledningar erfarenhet som krävs för att installera monitorer. Saker du behöver
Övervaka kit
Pencil
brukskniv
Drill
Elektrisk
tejp
Visa fler instruktioner
1

Center monteringen monteras på monitorn på baksidan av en bil nackstöd. Håll den på plats med ena handen och spår runt insidan av fästet med en penna.
2

Gör ett litet "X" i mitten av den spårade mönstret med en mattkniv. Skär "X" större så det är ungefär 3 inches från att röra hörn spårade mönstret.
3

Skjut fästet i snittet öppning. Fäst den i nackstödet med en borr med de medföljande skruvarna med monteringssats.
4

Skär "X" formen större så hörnen är ca en ½-tums från den spårade kontur.

5

in kablarna ner öppningen i nackstödet på sidan av sätet närmast mittkonsolen och pressa dem till botten av sätet. Anslut den röda
6

kabeln i den röda hålet på baksidan av skärmen. Upprepa detta steg för att fästa den vita kabeln till bildskärmen.
7

Håll bildskärmen mot fästet och tryck in det på alla sidor tills det snäpper på plats.
8 < p> Gör en liten skåra på botten av sätet och nå i den för att dra ut kablarna. Stoppa ledningarna under mattan och upp till bilstereon huvudenheten. Ta tag i båda sidorna av huvudenheten och dra utåt för att lossa den. Ställ huvudenheten på golvbrädorna.
9

Anslut den röda, gula och vita ljud och kablar video på baksidan av huvudenheten i sina färgkodade fläckar. Wrap tre varv eltejp runt varje tråd för att fästa den till huvudenheten.
10

Tryck på huvudenheten på plats tills du hör ett klickljud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97685.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.