Installation av en Shifter Knopp på en Ford Ranger

En Ford Ranger shifter knopp är oftast en kosmetisk produkt. Det är i huvudsak ett handtag som används för att flytta sändningen och ur växel, oavsett om Ranger har en manuell eller automatisk växellåda. Ratten behöver inte tas bort som en del av eventuella reparationer förfaranden, så att ersätta det är oftast en del av vitalisering av Ranger interiör utseende. Detta skulle inkludera att ändra på ratten för att matcha anpassade trim eller sittplats beläggningar. Saker du behöver
slagtork
Hammer
träkloss
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

Leta efter en vit plastinsats vid basen av växelspaksknopp. Ta bort denna insats, och om den gör motstånd, försök dra ut med spetstång.
2

Hetta basen av ratten med antingen ett slag torrare eller en industriell värmepistol. Vara noga med att inte bränna eller sveda ratten, men få materialet mjukt och smidigt.
3

Tryck vredet utanför Rangers växelspaken. Detta kan göras genom att placera ett träblock under ratten och slå i blocket med en hammare. Om du försöker trycka på ratten iväg med bara en hammare, kan du skada reglaget.
4

Heat botten av ersättande ratten, och hålet i synnerhet, med en fön eller värmepistol. Få materialet varmt nog så att det är smidigt.
5

Ease ratten på toppen av Rangers växelspaken. Sedan placera träbiten ovanpå shifter, och knacka på blocket med en hammare. Detta kommer att få vredet hela vägen in i växelreglaget.
6

Låt ratten för att svalna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97399.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.