Hur man installerar bromsvajrarna på en trailer för en Odyssey

Odyssey är en produkt av Honda Motor Company. Den levereras med en fabriksmonterad platt fyra stift dragkrok monterad intill bogsera paketet, lämplig för användning med små, lätta släpvagnar. Odyssey föraren önskar dra mer omfattande belastningar måste lägga en runda sju-stifts skumt, en elektronisk broms kontrollenhet och en bromskontroll tråd för att driva släpvagnens elektriska bromsar. Släpvagnsbromsar faktiskt kräver två trådar till funktion - bromsstyrningsfunktionen tråd och en jord - men marken är förinstallerad på Hitch platsen. Saker du behöver
Wire
Wire strippor
Lödning kit
Shrink-wrap kit
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Slip fingrarna under botten av hårdplast kick panel till vänster om förarens fotutrymme och dra panelen utåt. Ta bort de hårda plast steg paneler under förardörren och den bakre skjutdörren på samma sätt. Ta ut reservhjulet ur bagageutrymmet lagringsutrymme, och locket över uttaget lagringsutrymme.
2

Route 10-gauge blå kabel från placeringen av bromsen controller ledningsnätet runt säkringsdosan till vänster om förarens fotutrymme och ner till golvnivå. Dra tråden längs kanalen under förardörren och trä den under mattan på "B"-stolpen så att den dyker upp i kanalen under skjutdörr. Dra tråden genom kanalen under skjutdörr, genom reservhjulet förråd och i uttaget lagringsutrymme.
3

Identifiera den fabriksmonterade släpvagnsmodul ljusstyrning fäst vid kroppen panelen ovanför uttaget, det är en svart låda ca 1 tum från 3-inches med 1/2-tums djupt med kablar anslutna till båda sidor. Följ trådarna som kommer från den högra sidan av modulen till genomföringen skydda hål genom vilken trådarna passerar till utsidan av fordonet. Skjut den blå tråden broms controller genom detta hål också.
4

hitta slutet av den blå broms controller tråd mellan stötfångaren och stänkskyddet på utsidan av Odyssey. Dra försiktigt i linan genom hålet tills det finns tillräckligt utanför fordonet för att nå dragkroken.
5

Fäst den främre änden av blå broms kabeln till den blå tråden i bromsen controller sele. Använd tråd strippor för att ta bort en 1/2-tums av isoleringen från ändarna på båda ledarna, sedan vrida ihop dem med fingrarna. Använd en lödning kit för att göra kopplingen, och en inplastning kit för att isolera den.
6

Anslut den bakre änden av den blå bromsstyrningen till plint två av rundan sju-polig hitch. Använd en skruvmejsel för att lossa skruven som håller fodralet till den inre navet, dra sedan ärendet bort. Slip den blå kabeln in genom det lilla hålet i målet tillsammans med alla de andra trådarna, använd kabelskalaren att ta bort cirka 1/4-tums av isoleringen från änden och installera de blottlagda koppartrådarna i terminal två. Dra ner terminalens fästskruven, byt skumt fallet och dra ärendet fästskruven.
7

Ersätt alla paneler och reservhjulet genom att vända den ordning som de togs bort.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97561.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.