Anvisningar för Anpassa en Bilinteriör

När en bil lämnar fabriken, ser sitt inre precis som alla andra exempel där ute. För dem som vill ställa sin bilens interiör isär, skräddarsy en interiör är en tillfredsställande och relativt enkel process som kan göra din bil till en betydligt mer beboelig plats under den dagliga pendla. Matta och Headliner

Ett av de enklaste uppgraderingar installerar en uppsättning anpassade golvmattor. De flesta bilar kommer med billiga golvmattor, så att installera en uppsättning av plysch mattor som har varit präglade med tillverkarens logotyp är en stor uppgradering. Utöver detta, installera en egen matta kit eller har man gjort genom en invändig butik använder den befintliga mattan som mall. På den dyrare änden är en anpassad headliner. Det finns några vackra Alcantara (faux mocka) headliners tillgängliga för många märken. En professionell butiken måste installera det och kan kräva avlägsnande av fönstren och inredning.
Ratt och Reglage

annan populär uppgradering installerar en eftermarknad ratt ( se Resurs 1). Monteringssatser finns för de flesta bilar som gör att hjulet kan lätt skruvas på. Tänk på att om du har en airbag-utrustad bil, kommer en eftermarknad hjul eliminera denna säkerhetsfunktion. Efter det, byt ut vredet stock skift och pedaler för en legering växelspaksknopp och borrade pedaler legering.
Eftermarknad Seats

Mest stock säten ser ganska alldaglig, för att inte nämna det faktum att de ofta saknar tillräcklig stöttande för aggressiv kurvtagning och kan inte vara så bekväm. Flera företag (se Resurs 2) gör ett mycket trevligt utbud av tyg eller läder eftermarknaden skålade säten som kommer att förvandla även den tråkigaste inredningen. Adapter finns för de flesta märken och sätena är relativt lätt att installera.
Anpassade Mätare
p Om du bygger en egen bil, en annan tillsats som kommer att hjälpa den att stå ut från mängden är en uppsättning eftermarknads mätare (se Resurs 3). Detta är en särskilt bra komplement om du har ändrat bilens motor och vill se till att det förblir kör tillförlitligt.
Custom Interior Paneler och trimsatser

Byt lager dörrpaneler med färgkoordinerad invändiga paneler som kompletterar utsidan. Det finns också inredningsdetaljer kit för områden runt stereon, VVS ventiler och kombiinstrumentet finns i en mängd olika utföranden, bland annat kolfiber, aluminium, rostfritt stål och trä för att ersätta fabriken trim.
Stereo

En av stöttepelarna för alla anpassade inredningen är tillägget av en anpassad stereo. Börja med en high-end däck och sedan expandera på den med extra högtalare och ett slutsteg för ett bättre ljud. Har dessa komponenter installeras av en ansedd stereo butik om du inte är bra på kablar och elektronik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97131.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.