Hur man installerar en telefon Mute Wire i en Mini Cooper 9500ci

Passport 9500ci radar detektor, gjord av Escort Radar, är en multi-komponent bil radar och laser försvarssystem. Den Passport 9500ci Enheten innehåller radar och laser-mottagare, moduler display, en högtalare, radio mute kabel och interface modul. Gränssnittsmodulen innehåller alla tråd-portarna för att ansluta till ditt ljudsystem. Ansluta en telefon mute kabel till ljudanläggningen gör att telefonen automatiskt stänga av radion när ett samtal kommer in Passport 9500ci tystar radion med en liknande tråd när den aktiveras. För att installera telefon mute kabel, är du skyldig att köra kabeln från telefonen systemet på baksidan av din radiomottagare. Saker du behöver
Avbitartång /stripper
stjärnskruvmejsel
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa terminalen på MINI Cooper batteri . Detta förhindrar strömmen från att rinna genom systemet och risken för stötar medan du arbetar.
2

Ta bort skruvarna på passagerarsidan paneler med en Phillips skruvmejsel, för att exponera ledningarna till ditt ljudsystem och Pass 9500ci installation. Kil en skruvmejsel under basen av instrumentbrädan och försiktigt bända upp den fri från klämmorna nedanför.
3

Lyft trim längs golvet i bilen och dra i kanterna på mattan upp med händerna för att exponera ledningar mellan Passport 9500ci och bilstereon. Var försiktig att inte fastna eller slita installerat ledningar.
4

Bestäm monteringsplatsen för telefonsystemet enheten enligt tillverkarens förslag. Skala en halv tum av plastöverdrag från båda ändarna av telefonen mute kabel medföljer telefonen, som använder tråd strippor. Sätt i ena änden av kabeln till den stumma porten på telefonen modulen.
5

Route telefonen mute kabel längs samma vägar som de trådar som redan installerat i din bil. Använd samma väg som den stumma kabeln från Passport 9500ci att upprätthålla konsekvens med kabeldragning. Undvik att leda denna kabel längs banan av makten (röd) kablar eftersom detta kommer att orsaka störningar.
6

Hitta mute anslutningen mellan Passport 9500ci och radio. På de flesta system är detta den violetta kabeln. Sätt in telefonen mute kabel till "Mute"-porten på radiomottagaren. Detta gör att telefonen och Passport 9500ci att stänga av radion när endera enheten är aktiverad.
7

Anslut den negativa polen på bilbatteriet. Slå på radion systemet och sedan använda en annan telefon för att ringa numret som bifogas bilens telefonsystem för att testa funktionaliteten.
8

Sätt mottagaren i instrumentpanelen och dölja systemets ledningar som tidigare genom att vända steg två och tre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97686.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.