Hur man installerar ett Dynamat på en Honda Civic

Istället för att spendera pengar på dyra eftermarknads högtalare för att få bättre högtalare kvalitet, installera Dynamat på en Honda Civic. Dynamat är en tjock, ljuddämpande material. När den installeras på en Civic, förstärker Dynamat ljudet och håller den inne i bilen. Dynamat finns på de flesta butiker bilstereo och kan köpas av rullen. Saker du behöver
Roll of Dynamat
Brukskniv
stjärnskruvmejsel
Flat skruvmejsel
Tvättsprit
Rag
Visa fler instruktioner
1

bort panelerna och mattan i bilen där du vill installera Dynamat. Ta bort dörrpanelerna på din Honda Civic för att installera Dynamat bakom dem, direkt på plåtdörr ytan. Använd en stjärnskruvmejsel och platt skruvmejsel för att ta bort skruvarna från dörrpanelen. Dra panelen bort från dörren att smälla plastclips ut. Dra mattan upp från golvet, strax under golvmattor, och vik den tillbaka och ur vägen. Dra mattan upp i bagageutrymmet och flytta den så att man kan nå de flesta av botten av bagageutrymmets golv. Ta bort mattan på insidan av bagageluckan så att metallytan är utsatt.
2

Använd tvättsprit och en trasa för att torka av alla metallytor där Dynamat kommer att installeras. Detta avlägsnar varje smuts, sot eller annan rest som kunde orsaka Dynamat att inte fästa väl. Alkoholen avdunstar snabbt och behöver inte torkas av.
3

sektioner skärning Dynamat så att du arbetar med mindre peices. Placera en lappa mot dörrpanelen och använd brukskniv att skära den exakta formen och storleken som behövs. Kom ihåg att skära ut en cirkel nära botten för högtalarna för att passa genom Dynamat. Golvet i bilen, behöver golv av bålen och bagageluckan inte kan brytas, men Dynamat kan skäras i och installeras som flera små peices i stället för en stor bit.
4 < p> Arbeta med en bit i taget och dra den blå plasten uppbackning från Dynamat och hålla den på metallytan. Jämna Dynamat mot ytan med handen. Det är mycket klibbig och kan inte flyttas när den pressas mot ytan. Gör detta för alla områden där du vill installera Dynamat.
5

Ersätt alla paneler och mattan direkt över Dynamat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97527.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.