Hur får man de placerar ut ur min 92 Integra

Den Acura Integra var en populär coupe såldes fram till 2007. De 1992 Acura Integra var den andra generationens kaross. Ta bort sätena i din '92 Integra hjälper dig att installera ny matta eller ge din gamla mattan en bra rengöring. Här finns anvisningar för att ta bort både fram-och baksäte i din Integra. Saker du behöver
skruvmejsel skiftnyckel
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
framsäten
1

Ta bort de två skruvarna på sida av sätet närmast dörren. Dessa skruvar håller justeraren panelen på plats, när skruvarna tas bort, ta bort panelen och ställ den åt sidan
2

Skjut sätet så långt fram som det går att komma åt bultarna för. bakre delen av banan.
3

Ta bort de två skruvarna på den bakre delen av banan med en 8 mm hylsnyckel. Om de är svåra att ta bort, spraya en liten mängd flytande skiftnyckel på dem för att lossa dem.
4

Skjut stolen så långt tillbaka som det går att komma åt den främre spåret bultar. Ta bort de två skruvarna. Lyft försiktigt sätet från fordonet. Hårdvaran som sitter på undersidan kommer repa din bil om du inte är försiktig.
5

Upprepa proceduren för att ta bort den andra framsätet.
Baksäte

6

Placera handen mellan baksätets sittdyna och baksätet uppbackning på förarens sida av fordonet. Lokalisera bultmontage kudden. Använd hylsnyckel för att ta bort skruven.
7

Ta bort den bakre sittdynan genom att dra den mot fordonets främre del för att lossa hakarna och sedan dra upp den för att ta ut det.

8

Dra upp den bakre förarsidan knopp säte uppbackning för att fastställa baksätet uppbackning. Ta bort de tre fasthållande skruvarna som blir synliga med ryggstödet nedåt.
9

Upprepa proceduren på passagerarsidan säte uppbackning.
10

Lyft baksätet uppbackning från fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97083.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.