Hur man installerar en bromsledning Lock

En bromsslang lås är en front bromsventil som kommer nära bromsledningen om uppsägningen initieras av föraren. Systemet bromsar framhjulen medan bakhjulen fortsätter att slå. En linje lås används i racing situationer för att förhindra att bilen rullar framåt i början. Linjen Låset har ingen betydelse för normal körning, eftersom bromsarna fungerar normalt när den inte är inkopplad. Saker du behöver
bromsslang Låssats
Bushing adapter
Beslag bromsledningen
22 gauge tråd
mekaniker verktyg
Visa fler instruktioner
Installera Fasjustering
1

Hitta en plats att montera den solenoid som är nära säkringsdosan mellan huvudbromscylinder och främre cylindrarna hjul. Solenoiden bör placeras på en plats där det kommer att bli minimal böjning av linjerna. Montera inte enheten vid denna tidpunkt.
2

köpa rätt storlek bussning adapter för att ansluta till solenoiden två-gängad port. De två storlekar som finns är 1/8-tums till 1/4-tums inverterad stil eller 1/8-tums att 3/16-inch inverterad stil.
3

Anslut adaptern till solenoidorganet portar. Montera magnetventilen till platsen hittade i steg ett.
4

Anslut bromsledningar till adaptern på solenoiden med beslag bromsledningen för att förhindra vätska läcker. Se till huvudbromscylinder är ansluten till den port som anges som master.
5

Anslut magnetventiler ledarna med en fat-kontakt. Det finns en jordledning och en varm tråd. Kontrollera att den svarta jordledningen är ansluten till en ren kontaktytan. Koppla in en säkringshållare mellan solenoiden och 12-volts strömkälla.
6

Koppla bort batteriet, sedan tråd och montera mikrobrytaren på instrumentbrädan med en 22-gauge wire. Montera omkopplaren i ett område som har enkel åtkomst. Det kommer att finnas två trådar, en ansluter till solenoiden och en till den positiva på 12-volts kraftsystemet. Fäst alla lösa trådar för att hindra dem att fånga på rörliga delar. Återanslut batteriet.
7

Lufta bromssystemet att släppa någon luft att bygga upp. Refill bromssystemet med vätska.
8

Testa systemet med hjulen fria från marken. Gör justeringar om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97092.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.