Hur göra din bil Girly

Många kvinnor gillar att lägga feminina inslag till sin omgivning. Fordon är oftast inget undantag. De flesta fordon är inte ovanligt "flickaktigt" på egen hand, eftersom de vanligtvis inte har poster som släpper av kvinnlighet. Till exempel, en översiktlig kartläggning av största kvinnans tidningar som Cosmopolitan och Vogue, avslöjar att de flesta tjejer föredrar blommor, både ljusa och mjuka färger och doft. Dessa funktioner är inte standard i de flesta fordon. Om du vill amp upp girly faktorn för din bil, men det finns några tillbehör som du kan lägga till för att göra din resa en av flickorna. Saker du behöver
Backspegel dekorationer
Säkerhetsbälte, ratt, säte och växelspaksknopp täcker
Registreringsskylt taggar
Magneter
Luftfräschare
Flower hållare

Visa mer instruktioner
1

Placera en färgglad lei runt din backspegel. Blommorna kommer att lägga en del av kvinnlighet till bilen. Du kan också hänga en dekorativ pärlstav halsband eller en kristall hänge fäst vid en kedja runt spegeln.
2

Bifoga täcker över dina säkerhetsbälten som visar flickaktigt teman, såsom blommor, älvor, tiaror och liknande. Inte bara kommer de att göra din bil mer flickaktigt, kommer de att göra det mer bekvämt, liksom.
3

Placera en suddig eller färgglada täcker över din ratt. Din ratten är en av de första saker folk märker när du anger din bil, speciellt när det är en rolig kåpa över det. Bara se till att du fortfarande kan använda hjulet korrekt när locket är på.
4

Place flickaktigt täcker över era platser. Girly klädslar presenterar typisk djurmönster, ljusa färger, blommor, älvor och tiaror. Vissa har även kristaller inbäddade i tyget. Sådan klädslar lägga en feminin känsla till din bil och gör den mer bekväm, liksom.
5

Bifoga anpassas eller feminina taggar registreringsskylt på bilen, om ditt tillstånd tillåter. Du kan begära tallrikar som presenterar någon bild eller text du önskar, eller plattor köp som är färdiga och har feminina objekt, till exempel kristaller eller blommor.
6

Place feminina magneter på utsidan av bil. En mängd magneter finns tillgängliga för att hjälpa din bil ser mer flickaktigt, inklusive blommor och tafsar tryck.
7

Täck ditt växelspaksknopp med ett dekorativt element. En mängd växelspaksknoppar är tillgängliga, men kanske mest iögonfallande är de sorter som omfattas av kristaller.
8

Placera luftrenare i bilen. Du bilen inte kan vara officiellt flickaktigt såvida det luktar gott. Kläm på en fin-illaluktande doft till ett visir eller plats en burk av luftfräschare i mitten av bilen. Välj dofter som inte är alltför stark, eftersom de kan leda till att du och dina passagerare att uppleva huvudvärk.
9

Placera en blomma hållare i bilen och hålla färgglada falska eller färska blommor inne. Blommor är kanske den mest girly tillbehöret du kan hitta och hålla lite i bilen kommer omedelbart lägga kvinnlighet till din resa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97297.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.