Om Neopren Sadelöverdrag

Att välja ett omslag bilbarnstol beror till stor del på vilken typ av fordon du kör och din livsstil. Covers är gjorda av alla typer av material, inklusive läder, tyg, fårskinn, canvas och neopren. Fårskinn kan vara varmt men svårt att rengöra. Läder är mjuk, men kan vara kalla och svåra att rengöra. Duk kan vara lätt att rengöra, men det får inte bära också. Canvas tenderar att ta en hel del övergrepp, med enkel rengöring. Neopren är lätt att rengöra, hållbar och bekväm. Fuktskydd

Neoprene, gjord av samma material som våtdräkter, erbjuder skydd mot fukt. Populärt med ägare av uppåt öppna fordon, som jeepar, kan neopren tål ett skyfall och torka snabbt.
Slitage

Neopren är extremt hållbara och inte slitage lätt genom normalt slitage. Friktion som kan orsaka tyg klädslar att bli sliten tunn eller sliten påverkar inte täcker neopren sits. Dessutom förhindrar den tjocka, gummiliknande konsistens materialet från att bli smutsig lätt.
Comfort

stretchig, mjuk, vadderad neopren gör för mycket bekväm sits kuddar som inte får kalla på vintern eller varmt på sommaren som läder eller alternativ fårskinn.
Värmebeständig

Neopren säte täcker är bra val i mycket varmt klimat, särskilt med uppåt öppna fordon. Solen kan skina på dem hela dagen, och de kommer inte absorberar värmen. De kommer inte heller att blekna, liksom andra tyger, i direkt solljus.
Safe

Neopren är icke-brandfarlig, ger sinnesfrid till rökare som råkar släppa en stub eller aska i fordonet. Den neopren kommer helt enkelt smälter i stället starta en brand, i händelse av en olycka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97249.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.