Dog Guard Installation i en Subaru Forester

Hundar, även faktureras som "människans bästa vän", kan orsaka skador och nedsmutsning på en bil. Om du vill använda din Subaru Forester SUV för att transportera din hund, kan du installera en hund vakt mellan stammen området och resten av kabinen, bakom baksätena. Gör hela församlingen själv, och du kan resa säker på att din hund inte kan komma åt den viktigaste delen i kabinen genom att klättra över sätena. Förbered Cabin


Sätt de bakre säten i förarhytten ner platt och öppna bakdörren på fordonet för att ge dig tillgång till installationsområdet.
Konstruera armen Konsoler

Skruva gummiproppar medurs i ändarna av F-formade konsoler sidoarm som kommer att hålla hunden vakt. Utför detta på båda konsolerna. Fäst hållarna till hunden skyddsgaller med de medföljande skruvar och muttrar. Dra åt bultarna tills fästena är ordentligt fastsatt i gallret och kommer inte skramlar.
Sätt i gardet

Mata vakten genom baksidan av fordon i kabinen. Placera armarna på hakparanteser bakom fönsterkarmen. Skjut tillhandahålls fäster krokarna i öglorna på bilens chassi, bakom sätena på varje sida. Fäst den andra änden av hakarna till spåren Hundgaller på varje sida av gallret, som ligger vid basen. Dra åt innehar mutter för att fästa skyddet och krokarna tillsammans.
Sista handen

Sätt de bakre säten i förarhytten tillbaka upp. Stäng bakdörren på bilen. Kabinen är nu oåtkomliga för din hund vän.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97684.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.