Hur man installerar ett Sunpro Air Fuel Gauge

En Sunpro luft bränslemätaren är en ganska billig produkt som erbjuder samma prestanda som dyrare mätare. Dessa används för att mäta lufttrycket skapas i motorn. Mätaren kommer att visa en mager åtgärd om luftblandningen i motorn är för mager. Det kommer att visa en alltför rik åtgärd om motorn har för mycket lufttryck. Installera en Sunpro luft bränslemätare på din bil i några få steg. Saker du behöver
Drill eller roterande verktyg
skruvmejsel
Avbitartång /stripper
Lödkolv
Round elektriska crimpkontakt
Fordon manual
Visa fler instruktioner
1

Montera din Sunpro bladmått bränsle på din bil med hjälp av en borr eller roterande verktyg för att göra ett hål i instrumentbrädan där du vill ha den monterad. Använd de medföljande fästen för att fästa mätaren på plats. Dra åt skruvarna på fästet med hjälp av en skruvmejsel.
2

Dra tråden syresensor eller O2-sensor signal tråd och motorns jordledning i kabinen i bilen genom ett hål i brandväggen på instrumentbrädan. Använd en kabelskalare och band lite av isoleringen bort av O2-sensor signal tråd. Hitta din tråd syresensor, ligger i selen på din bil. Se bilens instruktionsbok. Strip del av skyddshöljet från O2-sensor tråd i sele och tråd de två trådar tillsammans. Använd lite lödtenn på tråden för att säkra det på plats.
3

Sätt i den negativa kabeln från mätaren till en elektrisk krimpkontaktdon efter att du har avskalade delen av tråden isoleringen bort. Placera den runda elektriska krimpkontaktdon runt en mutter på metallramen på fordonet.
4

Se kraften diagram över ditt fordon för att fastställa ett område för att koppla din strömförsörjning till. Skala änden av strömkabeln och sätt in den i nätaggregatet säkring. Denna säkring gör att mätaren vara i drift samtidigt som du har nyckeln i tändningslåset och bilen körs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97616.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.