Hur man installerar ett CB i en 2010 Ford F-250

Installera ett CB i hytten av F-150 tar cirka två timmar och några grundläggande hand-eller motordrivna verktyg. Eftersom radion inte håller på att hårdkodade in på F-150 batteri, finns det ingen risk för stötar under installationen. Saker du behöver
Brukskniv
Marker
CB monteringsfäste
skruvdragare
svart eltejp eller tråd FID
Crimpers
Tänger
Visa mer Instruktioner
1

Håll radio fäste upp mot mittkonsolen, hittade på golvnivå mellan förar-och passagerarsätet. Markera skruvhålen på sidan av konsolen. Om så önskas, skär ut alla väder matta från skruven områden prep fästet för installation. Med det inre av F-150 cab, är en av de optimala platserna för radion kroppen bredvid konsolen på passagerarsidan. Detta håller radion kroppen ur förarens zonen, men är ändå tillräckligt nära för att komma åt mikrofonen och ringer.
2

Skruva fästet på sidan av konsolen vid det markerade hålet platserna. Håll konsolen så att den är parallell med mittkonsolen och vinkelrätt mot instrumentbrädan. Skruva av sidan låsning ringer från ställskruvarna på radio.
3

Skjut CB in fästet så ställskruvarna vila i vaggor till sidorna av fästet. Vrid låset ringer på skruvarna tills de är fast och spänd, men inte så hårt att radio inte kan lutas framåt eller bakåt. Anslut mikrofonen till CB-radio på mikrofoningång. Anslut antennkabeln på baksidan av CB på koax antennkontakt.
4

Reach under instrumentpanelen för att hitta de stereo tråd pluggar. Leta reda på F-150 antennen i pluggarna. Skala gummiwire bostäder ner ungefär en tum på tråden och på CB antennen. Vrid de två trådarna ihop och placera antingen en tråd FID på toppen och pressa ner eller en bit svart eltejp runt trådarna. Skjut trådarna tillbaka under instrumentbrädan.
5

Anslut CB nätsladden i radio och sedan in i cigarettändarkontakten längs instrumentbrädan i F-150.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97639.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.