Hur man tar bort Airbag Från en Chevy Pickup

Krockkudden i en Chevrolet pickup är utformad för att skydda dig från skada i en front-end kollision. Men om krockkudden systemet inte fungerar eller om krockkudden verkar vara skadad, måste du ta bort och byta enheten. Detta är inte lätt, men om du känner till knepen, kan det göras på cirka 30 minuter. I det här fallet, vi tar bort chaufför-side airbag från en 1995 Chevrolet Silverado. Processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
obestämd nyckel satt
Små blad skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och koppla bort den negativa terminalen på batteriet med hjälp av en skiftnyckel. Låt batteriet sitta frånkopplad i minst 15 minuter innan du fortsätter, så du vill låta avgiftssystemet ansvarsfrihet. Nyckeln i tändningslåset
2

Place och vrid den till "på" läge . Fordonet får inte slå på, men du bör kunna vrida ratten fritt. Vrid hjulet så att toppen är vid klockan 9.
3

Känn runt baksidan av ratten för att lokalisera två hål på vardera sidan. Placera skruvmejsel i ett av hålen och skjut den framåt för att poppa krockkudden ut på ena sidan.
4

Håll frigjorda sidan på plats med ena handen, och tryck sedan på det andra hålet. Airbagen ska poppa ut av ratten.
5

Dra airbag off av hjulet och dra ur krockkudden från ratten. För att lagra krockkudden, se till att ytan av krockkudden pekar upp i luften. Annars krockkudden skulle kunna bli en projektil om oavsiktligt aktiveras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97130.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.