StreetGlow LED Pod ljusinstallation

StreetGlow producerar ett antal eftermarknaden neon och LED-ljus kit för att ge din bil en egen look. Den StreetGlow LED pod ljus kit är ett särskilt billigt sätt att anpassa specifika områden i din bil eller motorcykel på mindre än två minuter. Anläggningen är utformad för att vara snabb och lätt, med baser snap mount som använder självhäftande baksida. Detta gör det enkelt att sätta din LED pod enligt en motorcykel bensintank eller under sätena i din bil. Saker du behöver
Soap
Vatten
Bucket
Sponge
Rag
platt skruvmejsel
Wire strippor
Wire nötter
Vehicle
kopplingsschema
Visa fler instruktioner
1

Rengör området där du vill montera LED pod. Doppa svampen i tvålvatten och tvätta området för att ta bort smuts, olja och annat skräp som kan minska effekten av pod limmet. Torka området med en ren trasa.
2

in en platt skruvmejsel i området mellan bezel och LED-pod. Bänd pod ur snap mount bas.
3

Avlägsna skyddshöljet från den självhäftande sidan av snap mount bas. Stick basen snap fästet i det område du beredd tidigare.
4

Rada upp monteringsflikarna på LED pod med flikarna på basen. Knäpp pod på plats för att slutföra installationen.
5

Rådgör med din bilens kopplingsschema att hitta en het tråd ansluten till den positiva sidan av batteriet och en jordledning.
6

Splice den randiga kabeln från LED pod i strömkabeln. Använd kabelskalaren att skära kabeln. Dra bort ungefär 1/2-inch av isoleringen från båda sidor av det skurna området. Sätt de exponerade spetsarna på avskurna trådarna och spetsen på den randiga kabeln från kapseln till en tråd mutter. Twist tråden medurs för att skarva samman trådarna. Upprepa denna process med jordkabel i bilen och den svarta kabeln från kapseln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97643.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.