Vehicle Tracking System Funktioner

Spårning av fordon system , länge en del av den kommersiella sektorn , används nu i civila fordon . Inom den kommersiella sektorn , de tillåter företagare att se till att deras fordon används som stöd för verksamheten . För privatpersoner erbjuder spåra en större känsla av trygghet och ett enklare sätt att hitta en saknad bil . Komponenter i ett system för spårning

flesta tracking system , både kommersiella och civila , anfört följande komponenter för att bilda ett komplett system för spårning : mobilradiomottagaren , GPS-mottagare , GPS -modem , antenn , GPS basstation , trådlös kommunikation , GPS-programvara och dataservrar bearbetning .
Datum för avskiljning och lagring

system spårning förlitar sig på att fånga data från olika platser för att bestämma läget för en fordonet. Data fångas av en transponder kallas en automatiserad fordonsenhet ( AVU ) och därefter lagras i enheten .
Dataöverföring och analys
Data

fångas i den i AVU överförs med hjälp av en mobil eller radionät . En gång fick på en central server läge , är data avkodas i syfte att kartlägga placeringen av ett fordon på GPS- programvara .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97373.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.