Hur Wire en Auto Meter Volt Gauge

En volt mätare är en anordning som mäter spänningen i en krets. En mängd olika specifika typer av volts mätare existerar, såsom en automatisk volt mätare. Denna typ av volt mätare fästen enligt bilens instrumentbräda och mäter spänningen i bilens elsystem. Auto volt mätare är normalt för en 12-volts system och ofta har en varningslampa som indikerar när spänningen är för hög eller låg. Saker du behöver
Volt mätare monteringsverktyg
elektrisk borrmaskin tejp hotell med bitar
14-gauge elektriska tråd
sidavbitare
avbitare
Gängpressande metallskruv

Visa fler instruktioner
1

Öppna din bilens säkringsbox och välj en säkring som inte får ström när tändningen är avstängd. Det brukar vara en säkring för fönsterhissarna eller radio. Ta bort denna säkring.
2

Montera volt mätaren är innehavaren enligt dess specifika instruktioner. Detta innebär i allmänhet monteringen under instrumentbrädan med monteringsbeslagen ingår i satsen. Du kan behöva borra hål under instrumentbrädan.
3

Strip 1/2 tum av isoleringen från änden av en längd av 14-gauge elektrisk tråd och bifoga det till den negativa polen av volt mätare. Dra kabeln till en bit av jordad metall, såsom ramen för instrumentbrädan. Klipp kabeln och skala 1/2 tum av isolering från den fria änden. Fäst denna ände av kabeln till jordat metallföremål med en självgängande skruv.
4

Strip ca 1/2 tum av isoleringen från den ena änden av en annan längd på tråd. Fäst denna ände av tråden med eltejp till den positiva polen på volt mätaren. Dra kabeln till elcentralen och skär den till en lämplig längd. Skala bort 1/2 tum av isoleringen från den fria änden av denna tråd.
5

Montera Voltmätare i hållaren enligt instruktionerna. Sätt in den fria änden av den positiva ledningen i hållaren för säkringen du tog bort i steg 1, och därefter byta ut säkringen i hållaren. Stäng säkringslådan och säkra positiva ledningen för volt mätare med eltejp. Den volt mätare ska visa en läsning av ca 12 volt när bilens tändning är på. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97376.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.