Hur Insida solskydden

Interiör solskydden är standardutrustning i de flesta fordon. Solskydden kan hjälpa till att blockera solljus och bligar från lysande i dina ögon när du kör bil eller rider som passagerare i ett fordon. Solskydd kan också utrustas med speglar, lampor och tillägg. Tillbehör som tv-monitorer, clips för att hålla solglasögon och GPS-monitorer kan monteras på solskydd. Nya solskydd kan monteras på mindre än 30 minuter och tar två personer för installationen. Saker du behöver
Solskydd Electronic Hardware
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Anslut den lilla armen av solskyddet till basen på visiret. På förarens visir Side Sun, denna arm på höger sida av visiret. För sol passagerarsidan visir, är armen på vänster sida av visiret. Snäpp fast armen i basen eller skruva i, beroende på vilken typ av solskyddet du har.
2

Lokalisera hålen i innertaket där skruvarna för solskyddet kommer att införas. Har någon hålla solskydden på plats mot innertaket i öppet läge.
3

Tryck basen mot headliner, direkt över hålen. Sätt i och dra en skruv i taget. De flesta solskydd baser har två eller tre skruvar Ansluta basstationen till headliner.
4

Öppna och stäng solskyddet några gånger för att se till att basen sitter fast och rör sig inte. Upprepa alla stegen för varje solskyddet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97491.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.