Hur man installerar en sele släpvagnskablage för en 2008 Silverado

Den 2008 Chevrolet Silverado har en fabriksinstallerad runt sju-stifts dragkrok monteras på baksidan av lastbilen nära bogsera paketet. En eftermarknaden broms styrenhet tolkar bromsmoment på Silverado och skickar en graderad signal genom skumt för släpvagnar utrustade med bromsar, släpets bromsar sedan distribuera med en liknande kraft på trucken bromsar. Från och med 2007 års modell, presenterade Chevrolet Silverado ett under-streck-port som överför elektrisk information mellan broms controller och skumt. En särskild sele är tillgänglig som ansluts direkt till både hamnen och styrenheten. Saker du behöver
Adapter sele
Visa fler instruktioner
1

Hitta en fabriksinstallerad port panelen under instrumentbrädan, i 2008 Silverado är bredvid rattstången ned nära styrpedalerna.
2

Hitta en räfflade låsmuttern på babords luckan, och använda fingrarna för att vrida moturs tills det lossnar. Placera muttern på en säker plats. Lyft bort locket porten panelen. Ta adapternätet och montera matchade änden till den andra porten från vänster, skjut in den ordentligt nedåt, ett positivt klick indikerar att den är helt installerad. Thread adapternätet genom en rabatt i hamnen panelen lämnas öppen för detta ändamål, och sedan tillbaka locket porten panelen och den räfflade låsmuttern.
3

Installera den motsatta änden av adapterkabeln i mottagaren på baksidan av bromsstyrningen enheten. Fixera selen med plast buntband, se till att det inte kan bli en snubbelrisk eller hindra åtkomst till bilens styrpedaler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97484.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.