Hur man installerar eftermarknad Mätare till en 95 Honda Civic

Den 1995 Honda Civic är en populär bil att anpassa, vilket innefattar att byta ut klustret fabriken mätare med en eftermarknad mätare kluster. Detta är ett estetiskt val, och kan inkludera olika färgade spårvidd ansikten, nålar, eller mer. För att utföra bytet, måste du ta isär en del av instrumentpanelen och ta bort originalet spårvidd kluster, sedan installera den nya i instrumentbrädan. Att göra detta skulle ta ungefär en timme att göra. Saker du behöver
Litet blad skruvmejsel
kryssmejsel
Aftermarket gauge cluster
Visa fler instruktioner
1

Pop ut fara övergång från instrumentbrädan med litet blad skruvmejsel. Koppla ur selen fara övergång med händerna. Ta bort skruvarna på ramen ovanför mätaren klustret med Phillips-skruvmejsel.
2

Dra på ramen runt mätaren klustret för att ta bort den från instrumentbrädan. Skruva mätaren klustret från instrumentbrädan med Phillips-skruvmejsel, och dra den mot dig. Koppla ur kablarna från baksidan.
3

Ta både klustret stock spårvidd och eftermarknaden mätare modell till en professionell hastighetsmätare butik så att de kan kalibrera eftermarknaden modell till rätt körsträcka och inställningar.
4

Anslut eftermarknaden mätaren klustret till aktiemarknaden kabelnät, och sedan skruva klustret i instrumentbrädan med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Tryck infattningen tillbaka på instrumentbrädan, sedan installera skruvarna ovanför mätaren klustret. Sätt i fara övergång, och skjut in den i ramen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97372.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.