Hur man installerar ett G20 Air & bränslemätare

Installera ett bladmått bränsle att börja mäta din Infiniti G20: s luft och bränsle tryckförändringar i motorn. Motorns lufttrycket kan förändras från den mängd syre nivåer som finns i luften. När motorn är igång med lean lufttryck, kommer det fungera dåligt. Om motorn lufttrycket är för rik, kommer det att resultera liknande sätt i dålig gas körsträcka och dåliga utsläpp. Du kan installera mätare i en kort tid. Saker du behöver
Rotary Tool Review Juvelerare såg
platt skruvmejsel tätningsmedel
Silikon (tillval) katalog elektriska kontaktdon
Skalningslängd Tool Review Multimeter
Vass kniv
Lödkolv
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Placera din luft bränslemätare i ett område i din Infiniti G20 som gör att du kan se luft bränsle mätare utan att hindra din åsikt eller komma i din väg.
2

Skär i instrumentbrädan med ett roterande verktyg för att göra ett hål i samma storlek som din mätare. Skär i instrumentbrädan med en juvelerare såg om det behövs för att göra hålet större.
3

Montera din mätare luft bränsle i hålet du gjort i instrumentpanelen med medföljande fästen och hårdvara. Applicera silikon runt kanten av luft bränslemätare så att det hjälper till att säkra det på plats.
4

Anslut strömkällan från din luft bränslemätare till strömkällan på din bil. Kraftkällan som du ansluter lufttillförseln bränsle makten måste kunna stänga av när bilen stängs av. Skala änden av strömförsörjningen på mätaren med hjälp av en tråd skalningsverktyg och föra in kabeln i den positiva ledningen på din cigarettändare. Du kan också använda en annan källa såsom belysning säkringshållare som är i säkringsdosan i bilen. Denna säkring är i drift när fordonet är på. Titta på den särskilda strömförsörjning diagram för Infiniti G20 i bilen handboken.
5

Wire grund av din luft bränslemätare till en mutter på chassit av instrumentbrädan. Du kan behöva använda en multimeter för att kontrollera spänningen ström av muttern. Du vill inte ha en aktuell avläsning på marken.
6

Dra syresensorn signalen rad i din motorrummet och till syresensorn av Infiniti G20. Skär bort 1/4 tum av isoleringen bort från syresensorn tråden. Klipp inte tråden på något ställe, skära bort isoleringen så nära du kan komma till kabelhärvan som innehåller syresensorn. Använd en tråd strippa verktyg för att skala av isoleringen av syresensorn kabeln från din luft bränslemätare och vrid den på syresensorn signalen tråd i ditt fordon.
7

Använd en lödkolv för att löda trådar tillsammans och slå in dem i eltejp så att de är isolerade. Din luft bränslemätare är nu installerat och kan provas. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97609.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.