Hur man installerar Billet Shifter Rattar

Fordon som har en standard (manuell) växellåda är manuellt växlad från växel till växel med en växelspak med en shifter knopp. Lager shifter rattar för standardöverföringsformat fordon kan vanligt ute, men de är lätt ersättas med en eftermarknad shifter knopp såsom en Billet shifter knopp. Saker du behöver
Shifter kit knopp installation
Platt-head eller stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ställ din bils växellåda till "Neutral". Engagera nödbromsen.
2

Dra ned läder eller plast känga som täcker växelspaken.
3

Bestäm hur shifter ratten är kopplad till växelspaken. Vissa shifter rattarna träs på växelspaken. Andra är säkrade med en ställskruv. Om ratten är gängad på, vrid den moturs för att lossa den. Om shifter vredet hålls på med en stoppskruv, ta bort skruven med en platt-head eller stjärnskruvmejsel. Ställskruven kan döljas bakom ett plastskydd på shifter knopp. Försiktigt bända bort locket med en platt skruvmejsel om det behövs.
4

Hitta adaptern som medföljer Billet shifter knopp monteringssats som matchar bilens växelspak. Fäst adaptern till Billet shifter knopp.
5 p Om adaptern är gängad, gänga på Billet shifter knopp på änden av växelspaken genom att vrida ratten medurs. Om adaptern använder en ställskruv, fast ratten genom att dra dess låsskruv. Placera boot tillbaka över växelspaken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97548.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.