Hur man tar bort en konsol från en 1996 Ford Explorer

När maskinen är utrustad med främre sportstolar, har 1996 Ford Explorer en stor konsol monterad på den främre brädan, mellan föraren och passagerarsätet. Denna konsol inrymmer mugghållaren, mynt hållare och center-förvaringsfack. Om du behöver göra ändringar eller reparationer till det inre, eller om du helt enkelt vill ha extra rum i fronten, kan du ta bort konsolen på mindre än 20 minuter. Saker du behöver
platt skruvmejsel
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Bänd upp de två svarta hattarna på konsolen, mellan mugghållare och konsolen-förvaringsfacket. Använd en platt skruvmejsel för att ta bort locken, om det behövs. Ta bort de två Phillips-skruvar bakom locken.
2

Ta bort de två Phillips-skruvar på den främre delen av konsolen, mot instrumentbrädan. Dessa två skruvar är monterade med en uppåtriktad-vinkel. Använd en skruvmejsel med ett litet handtag för att komma åt dem.
3

Öppna console-lagring lock. Avlägsna eventuella föremål från facket. På botten i förrådet, hittar du två Phillips-skruvar. Ta bort dessa för att lossa konsolen.
4

Skjut framsätet upp, och öppna sedan den bakre luckan. Lyft och dra bort konsolen genom att dra den mellan baksidan av framsätet och den bakre sittdynan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97229.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.