Hur Vehicle Luftkonditionering Sittplatser Arbete?

Biltillverkarna är konsekvent utforskar nya sätt att vädja till bilköparna. En av de senaste trenderna är att tillhandahålla platser som levererar både varm och kall luft till en passagerare. Dessa ventilerade säten är ganska lyxigt faktiskt. Perforerade Säten

Luftkonditionerade säten behöver ett sätt för luften att strömma ut. Som ett resultat, sätena och vilar rygg har perforeringar i dem som gör att varm och kall luft att fly. Denna luft blåser på baksidan av passageraren, som ger honom mer direkt tröst när han kör.
Kylaggregat

mekaniken i kylsystem fungerar unikt i annan bil modeller. Medan vissa bilar erbjuder luftkonditionerade sittplatser som kyls av luftkonditionering i bilen, andra har separata kylaggregat eller fläktar som bara är ombord för att serva sittplatser. Till exempel har Mercedes CL klassen en trestegs sits med individuell kylning och uppvärmning enheter för sätet. Addera ditt baksäte

Luftkonditionerade sittplatser är unika för förar-och passagerarsätet. Det finns några alternativ, men att få luftkylda säten i baksätet av fordonet. Flera tillverkare erbjuder luft täcker avsvalkningsplats. Dessa kan placeras på sätet och aktiveras av passageraren. Fans inom sittunderlag ge kall luft till passagerarna i baksätet på bilen.
Miljön

Många forskare tror att ha luftkonditionerade säten i en bil kan bidra till att minska en enorm inverkan på miljön. Enligt forskning, kan kall luft som appliceras direkt till passagerarna få dem att använda bilens luftkonditioneringen mindre. På grund av detta, var mindre bränsle, vilket lett till färre utsläpp släpps ut i miljön.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97450.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.