Lista över Bluetooth-telefoner som ansluts till en Toyota Highlander

Några Toyota Highlanders har inbyggd Bluetooth-kapacitet som gör att du kan ansluta din mobiltelefon till bilens ljudsystem för handsfree-samtal , samt att ansluta ett Bluetooth- headset till bilens GPS -system för att lyssna på turn-by - turn anvisningar utan att besvära dina passagerare . Toyota Highlander är kompatibel med alla Bluetooth -telefon , inklusive ett antal populära modeller . Apple iPhone

Apple iPhone är kompatibel med Toyota Highlander . Förutom att kunna ringa och ta emot samtal via Highlander : s högtalarsystem , har iPhone en inbyggd MP3-spelare som kan strömmas till bilens ljudsystem , så att du kan lyssna på musik medan du kör .
< Br >
Droid

Droid , liksom de flesta andra Android-telefoner , är Bluetooth -kompatibel och kan anslutas till Toyota Highlander . Förutom att ringa samtal , har Droid X möjligheten att köra en mängd olika applikationer och har en HDMI -port som gör att du kan spela upp HD-video från din telefon på din TV .
< Br > BlackBerry

flesta BlackBerry-enheter är även Bluetooth-kompatibel , så att du kan ansluta dem till din Toyota Highlander för att göra handsfree- samtal . Kontaktinformation från din BlackBerry kan också synkroniseras med din Toyota Highlander , så att du tydligt ser på bilens streck som ringer dig innan du väljer att svara eller ignorera ett samtal .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97304.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.