Hur Wire en kontroll Släpvagnsbroms till en Chevy Silverado

Chevrolet Silverados var fabriksmonterad med en in-dash "plug-and-play"-sele för montering av eftermarknaden broms innan modellen år 2007. Senare årsmodeller fortfarande har trådarna installerat, men eftersom de inte hamnar i en terminal multi-blocket, är några hardwiring krävs. Alla har en fabriksmonterad runda sju-stifts dragkrok monterad på baksidan av lastbilen intill bogsera paketet, så kabeldragning en trailer broms till antingen installationen är ett relativt enkelt projekt. Saker du behöver
Bromsstyrning kit
Wire strippor
Lödning kit
Shrink-wrap isolering kit
Säkring (tillval) katalog skarven (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Montera broms kontroll i hytten enligt instruktionerna som medföljer enheten. Brake Controls typiskt klipp till en "C"-formad konsol som ska monteras i hytten där föraren kan nå det, inte mer än 30 grader från horisontalplanet och uppradade med främre /bakre axel av lastbilen.

2

Leta upp "plug-and-play"-sele under instrumentbrädan, om sådan finns. Det är oftast hittas tejpad på rattstången nära under de ringer. Dra ledningsmattan från bromsstyrningen till platsen av lastbilens sele och tryck de två terminala flera kvarter tillsammans tills de fjädrande små tänder i ena sidan av en komponent klipp till mottagare gjuten på den andra. Kontrollera att korrekt säkring är förinstallerad i bilens huvudsäkring-box.
3

hård-wire anslutningarna från bromsen styrenheten till de blå, svart och vitt döda svanar lämnats under instrumentbrädan om en "plug-and-play"-sele inte är installerad, som normalt lämnas lös men paketerat med tejp någonstans nedanför och bakom rattarna. Route de blå, svart och vit ledare från bromskontroll till platsen för lastbilens döda svanar, använd tråd strippor för att ta bort en halv centimeter av isoleringen från alla sex trådändar, vrid färganpassade trådar tillsammans, göra anslutningarna med en lödning kit och isolera dem med en shrink-wrap kit
4

Dra fast röda kabeln från bromsstyrningen till mikrobrytaren på bromspedalen;. den ligger precis ovanför där pedalen svänger. Använd en kabel skarv för att ansluta den röda kabeln till den bytte sida av mikrobrytare. Kontrollera att en säkring dimensionerad till installationsinstruktionerna ligger i Chevy Silverado säkring ombord.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97532.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.