Hur Wire en Autometer mätare Air Fuel

En Autometer luft bränslemätare är ett populärt märke av mätare. De Autometer mätare tenderar att ha sportig design och ett professionellt utseende. Du kan installera ett bladmått bränsle för att lägga till en nivå av anpassning till bilen visuellt, eller din kan också installera en Autometer mätare för det syfte de är avsedda. Luften bränslemätaren kan du läsa lufttrycket och bränsletrycket inuti motorn. Detta kommer att låta dig veta om systemet är korrekt kalibrerad. Saker du behöver
Rotary Tool Review File
Avbitartång strippa
Wire
18 gauge elektrisk tråd
eltejp
Nut
Visa fler instruktioner

1

Hitta en plats i instrumentbrädan där du vill att Autometer luft bränslemätaren skall monteras. Använd ett roterande verktyg för att göra ett hål i dashbaord i enlighet med storleken hos luften bränslemätare. Gör inte ett hål i en krockkudde eller andra viktiga delar av din bil.
2

Anslut ström av Autometer mätare till en strömförsörjning i fordonet. Se ditt fordon handbok för att avgöra var det elektriska systemet i din bil är. Elsystemet som du knacka in bör vara en 12 volt som släcks när bilen stängs av. Använd en avbitartång för att klippa aa bit 18 gauge elektrisk tråd och Avisolera i slutet av tråden med ett verktyg kabelskalare. Vrid Wire ström från bränslemätaren till 12 volt och använda eltejp för att isolera dem.
3

Anslut den negativa kabeln från luften bränslemätaren till marken i din bil. Marken på din bil är chassit. Du kan fästa tråden till en bult genom att linda den runt bulten och säkra den på plats med hjälp av en mutter skruvas på toppen av det.
4

Splice i syresensorn tråd där kabeln möter den elektriska sele. Se bilens instruktionsbok för att hitta platsen för O2-sensor. Skär en del av isoleringen bort från syresensorn tråden där den möter i selen och skär en del av signalen kabeln från mätaren. Sätt i signalkabeln från mätaren i selen syresensor tråd och tvinna ihop dem. Använd eltejp för att fästa kablarna.
5

Sätt nylontråd stång på din mätare och STÅNDPUNKT den på plats i instrumentpanelen med monterings förnödenheter som följde med luft bränslemätare. Dra åt låsmuttern på den gängade tappen för att hålla din mätare stadigt.
6

Anslut den negativa batterikabeln och testa din Autometer mätare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97608.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.