Hur man installerar golv lampor i en bil

Anpassa en bil gör det ditt eget och när du hittar en bra förändring som är praktisk och snygg det är ett måste. Installera golv lampor gör att komma in och ut ur en sportbil säkrare och det ser bra ut. Installera golv lampor är ett enkelt projekt som kan slutföras på så lite som en timme och varar för livet av bilen. Saker du behöver
LED lysrör
Wire
Självgängande trådanslutningsdon
Visa fler instruktioner
1

Välj ett monteringsläge i fotutrymmet för lamporna. Leta efter utrymmen ovanför och på sidorna av det område som inte kommer att vara ett hinder för föraren eller passagerarna. Testa montera lamporna för att se till att det inte finns någon dold gjutning eller ledningar blockerar åtkomst.
2

utnyttja den varselljus med en självgängande tråd kontakten på både de positiva och negativa kablarna. Detta ger dig kraft när ljuset är på och när dörren är öppen. Om du föredrar att bara ha dem när dörren är öppen trycker du direkt in i det inre ljuset ledarkontrollerande.
3

Kör en längd av tillverkarens rekommenderade gauge tråd till LED-lampor. Anslut kablarna på båda ändarna med lod och testa lamporna. Montera LED-lampor på plats och ersätta alla gjutning.
4

Gain manuell styrning av belysningen genom att trycka på ström från ett oanvänt läge i säkringsdosan och sätta en vippa eller ställbar strömbrytare mellan nätaggregatet och LED-lampor. Montera omkopplaren på en plats som är lätt tillgänglig när bildörren öppnas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97016.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.